Biljart-Cafe 
Henk & Catry Jorissen

Heelsumstraat 92
2573 NP ‘s-Gravenhage
070-3652535
Home.

Biljart Cafe.

Biljart Informatie.

Teams.

Ere Divisie.

Demo's.

Fotoboek.

Nieuwsflitsen.

Evenementen.

Links.

Sponsoren.

Gastenboek.

Contact.

Biljartteam Buffalo.nl Nederlands kampioen driebanden

Team Buffalo.nl -bestaande uit Glenn Hofman, Jean van Erp, Jeffrey Jorissen en Herman van Daalen – is het afgelopen weekend als eerste Haags team erin geslaagd om Nederlands kampioen driebanden te worden.

Op zaterdag werd de eerste wedstrijd gespeeld tegen STZ Zundert in Biljartcafé Jorissen in de Heelsumstraat in Den Haag. In de eigen vertrouwde omgeving werd onder grote belangstelling een 6-2 overwinning behaald. Glenn, Jean en Herman wisten hun partijen te winnen.

Gesteund door vele Haagse supporters werd op zondag de tweede wedstrijd gespeeld in Zundert. En dat werd een zeer spannende strijd. Herman van Daalen verloor zijn partij tegen Raymon Groot; echter de grote verassing was Jeffrey Jorissen tegen Barry van Beers. Jeffrey stond al snel op grote achterstand (16-1 na 2 beurten), maar wist gelukkig na de pauze het tij te keren en won zijn partij uiteindelijk met 50-40. Jean van Erp had zijn dag niet. Volgens hem speelde hij zijn slechtste wedstrijd in jaren en verloor aldus van Peter Ceulemans. De partij tussen Glenn Hofman en Roland Forthomme moest de beslissing brengen. Als kopman speelde Glenn een fantastische partij en wist met 50-39 uiteindelijk te winnen. Einstand 4-4; dus Buffalo.nl kampioen.
Na de laatste beslissende bal was er een enorm gejuich van Haagse zijde.

Glenn werd enthousiast besprongen door zijn medespelers en door de supporters werd spontaan het ‘Oh oh Den Haag…’ gezongen. Na de prijsuitreiking ging de hele karavaan direct terug naar Den Haag naar de thuisbasis Biljartcafé Henk & Catry Jorissen om het kampioenschap goed te vieren.